Частину вулиці Шевченка перекрили: три маршрути курсують за новою схемою

2020-03-16 10.04.50 city-adm.lviv.ua ab935805efdd

Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Залізнична.

З 14 березня і до 31 серпня включно, перекрито для руху транспорту вул. Шевченка, від вул. Залізнична до в’їзду на Янівський цвинтар. У зв’язку з перекриттям частини вул. Шевченка і вул. Левандівської (з 7 березня), трамвайний маршрут № 7 і автобусні маршрути № 17 і № 49 курсують за новими схемами руху, натомість призупинили роботу автобусні маршрути № 6а і № 11.

З 14 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Шевченка, в районі перехрестя з вул. Левандівською:

Трамвайний маршрут № 7 («Погулянка» — вул. Татарбунарська) скорочено до церкви Анни (вул. Бенедиктовича).

№ 6а (пл. Галицька — Рясне 2) - тимчасово припинив рух.

Маршрут № 49 змінив схему руху.

Приміські автобусні маршрути, які курсували на Автостанцію № 4 (вул. Шевченка, 105), тимчасово перенесено на Автостанцію «Західна» (вул. Городоцька, 359).

«На маршрутах № 49 і № 47а збільшено кількість одиниць. Додатково ще по 5 автобусів. А щоб забезпечити максимально швидкий доїзд з Рясне до центру, в найближчий час, як тільки дозволятимуть погодні умови, на пр. Чорновола, від вул. Липинського до вул. Мазепи, буде облаштовано смугу для руху громадського транспорту», — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Також з 14 березня автобусний маршрут № 17, курсує за новим маршрутом — від вул. Щурата і до перекриття на вул. Шевченка. А маршрут № 11, який курсував за маршрутом — пр. Червоної Калини — Рясне 2, на період ремонтних робіт тимчасово призупинив рух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: