«Діалог влади та бізнесу»: голова Славської ОТГ провів зустріч з підприємцями

903574245a037e480e571a4a3ce55131

13 березня у ресторані «Максим» відбулася зустріч підприємців з головою Славської ОТГ Володимиром Бегою «Діалог влади та бізнесу».

Як інформують у Славській селищній раді, за круглим столом обговорювали найбільш важливі для громади питання: сортування сміття та встановлення контейнерів, сплата податків та акцизного збору, туристичний збір та розвиток туризму.

Голова ОТГ Володимир Бега запропонував кожному підприємцеві встановити сітки для сортування сміття і раз чи два рази в місяць здавати його. Такі дії дозволять зменшити кількість побутових відходів на сміттєзвалищі вдвічі.

До обговорення було винесено питання встановлення льодового катка у Славському. Ця ідея зацікавила всіх присутніх та викликала чимало схвальних відгуків.

«Будівництво льодового катка дозволить не тільки збільшити потік туристів, а й подарує дітям нашої громади щасливе дитинство. Додатково, це хороша альтернатива лиж», - підкреслив Володимир Бега.

Серед позитивних факторів розвитку громади - це будівництво велодоріжки, поліцейський відділок, який незабаром запрацює у Славську, та будівництво центрального водопроводу.

Інспектори Славської селищної ради з питань екології, благоустрою та охороні праці наголосили на необхідності берегти довкілля, не палити траву, навести лад на території та подбати про офіційне працевлаштування своїх працівників.

У кінці зустрічі Володимир Бега подякував всім присутнім та підсумував: «Успішний розвиток громади залежить від тісної співпраці влади, громади та бізнесу. І попри те, що ми зараз переживаємо перехідний період, нам приємно, що разом ми дивимось в одному напрямку і хочемо одного, дякуємо Вам за це».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: