Компанія «ГрінЕра» дезінфікує контейнери та майданчики для відходів у Львові (фото)

89562561_4182482311765668_7990732687943925760_n

Дезінфекцію контейнерів та майданчиків для відходів у Львові проводить компанія «ГрінЕра», яка займається збором та вивезення сміття.

Щоночі компанія дезінфікує 10-15 контейнерів та майданчиках, які обслуговує. Також відбувається заміна чистих сміттєвих баків на ті, що потребують санітарної обробки, яку проводять на базі підприємства.

«Ми завжди дезінфікуємо контейнери і майданчики, які обслуговуємо. Але якщо в інші дні для нас – це просто звичайна щоденна робота та рівень обслуговування, то в часі карантину відчуваємо особливу спільну відповідальність за дотримання гігієни на всіх об’єктах. Щоночі наші бригади дезінфікують 10-15 контейнерів у Львові», - розповів директор компанії «ГрінЕра» Олексій Карнаушенко.

 

У компанії «ГрінЕра» миттям контейнерів займається окремий відділ. Щоночі звичайні пластикові контейнери робітники із спецзасобами миють відразу на локаціях. Стаціонарні важкі баки проходять санітарну обробку окремо на базі підприємства.

Також компанія працює у звичайному режимі 24/7 для того, щоб зберегти місто чистим. А фельдшер здійснює перевірку працівників перед виходом на кожну робочу зміну.

Довідка

Компанія «Грінера Україна» з 2016 року у Львові надає комплексні послуги європейського рівня зі збору, сортування та утилізації твердих побутових відходів (ТПВ). Компанія забезпечує вивіз ТПВ та їх утилізацію для комерційних, бюджетних, комунальних і приватних споживачів. Для цього використовуються європейські підходи та техніки для збору відходів, зокрема, сміттєзбиральні машини класу Євро 5 та Євро 6, сучасні контейнерні баки, у тому числі підземного типу. 

«Грінера Україна»  у Львові займається сортуванням відходів, забезпечивши роздільний збір на три фракції: змішанні відходи, вторинна сировина та скло.  Сума  загальних інвестицій компанії в інфраструктуру міста склала 3 млн дол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: