У Львові на Шевченка проводять демонтаж трамвайної колії

дорога шевченка
ілюстративне фото

Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Роботи відбуваються на ділянці від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху по вул. Т. Шевченка, вул. Левандівській та вул. Залізничній.

У зв’язку з ремонтом, із суботи, 14 березня, перекрито для руху транспорту вул. Шевченка в частині квазікільця. Станом на сьогодні, тривають роботи з демонтажу дорожнього покриття на вул. Шевченка і вул. Левандівській, - повідомляють у персслужбі Львівської міської ради.

«На вул. Шевченка розпочався демонтаж трамвайних колій та старого покриття. Є можливість проходу для пішоходів, можна також проїхати на велосипеді, забезпечено й умови для проїзду спецтехніки.

Щодо приміських автобусів, то їх перенесли з АС-4 на трамвайну кінцеву, яка на час ремонту не функціонує», — повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація ремонту вул. Шевченка розроблена 2019 року проектною організацією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проектом передбачено повне розбирання дорожнього одягу і тротуарів вулиць Шевченка та Залізничної в межах, необхідних для виконання будівельних робіт та реконструкції, розбирання асфальтобетонного покриття по вул. Левандівській, реконструкція всіх інженерних мереж, демонтаж існуючих трамвайних колій в межах проектування, демонтаж існуючого дорожнього одягу з покриттям із мозаїки і бруківки, влаштування нових трамвайних колій, влаштування проїзних частин; тротуарів; велосипедних доріжок; технічних тротуарів, дорожньої розмітки; світлофорних об’єктів, влаштування контактної мережі трамваю, зовнішнього вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору, проектом передбачається заходи для маломобільних груп населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: