Вологі носики та щирі очі: пухнасті вихованці ЛКП «Лев» шукають дім (фото)

IMG_1299

Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають люблячих господарів. Про це комунальне підприємство написало на своїй сторінці у Фейсбук. 

МУРКА, 3 роки. Хороша, триколірна дама. Ручна і спокійна, знає собі ціну. Вміє спілкуватися з людьми, відкрита і контактна киця. Охайна, має чудову шерсть і навички проживання в квартирі. Могла б приносити вам багато свого тепла на коліна і взагалі під ковдру.

ГЕРІ, 3 роки. Потрапив у ДТП, перебував у нас на лікуванні. Зараз все позаду, Гері як нова копійка. Здоров’я відновлено і хлопчик хоче рухатися вперед, бо він великий молодець і оптиміст. Лагідний, веселий і дуже діловий. А його кумедно розмальована мордочка — то вже велика потіха.

МАК, 3 роки Хороший, грайливий собака. Чотирилапий обожнює спілкування з людьми, а особливо прогулянки з волонтерами та коли його чухають за вушком. Для своєї сім‘ї Мак стане вірним другом та компаньйоном, з яким ніколи не буде нудно.

ІНВА, 3 роки. Хвостата має не лише неповторну вроду, а й доброзичливий та м‘який характер. Собака має хороші здібності до навчання та любить увагу людей. Найкраще їй житиметься на просторому подвір‘ї, яке вона вірно охоронятиме за любов та ласку.

МАРІ, 2 роки. Наразі собака трохи налякана, проте має хороші здібності до навчання і любить спілкування з людьми. Окрім цього, Мері може проживати в квартирі. Для родини, яка вирішить її прихистити, хвостата стане вірним членом сім‘ї який ніколи не зрадить і повсякчас буде поруч.

РАЙН, 5 років. Розумний, спокійний та виважений собака. Райн має хороші здібності до навчання, а ще стане для своєї нової сім‘ї спостережливим охоронцем, другом і компаньйоном.

ЗУХРА, 4 роки. Добра й енергійна собака. Чотирилапа обожнює довготривалі прогулянки, тож найкраще їй житиметься в сім‘ї, яка веде активний спосіб життя. Собаця любить, коли її чухають за вушком, а ще має хороші охоронницькі здібності.

АРІЯ, 1 рік. Собака добре ладить не лише з людьми, а й з іншими тваринами. Арія обожнює дарувати комусь свою любов, тож найкраще їй житиметься у родині, яка зможе приділяти їй достатньо часу.

ЦИЛЯ, 5 років. Соціалізована собака добре гуляє на повідку і чудово підійде для поживання на просторому подвір‘ї. Для своїх господарів в міру гавкуча Циля стане охоронцем і вірним другом.

МАРІУС, 1 рік. Молодий собака віком близько року Маріус. Хвостатий має хороші здібності до навчання, слухняний і в міру активний. Маріус може комфортно проживати в квартирі і стане вірним другом та компаньйоном для своєї родини.

Фото Ірини Шелест, Надії Марченко та Ольги Валентій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: