Депутати посварилися з Садовим через гроші на боротьбу з коронавірусом

IMG_1132

Депутати Львівської міської ради не погодили пропозицію виконавчих органів щодо виділення коштів на боротьбу з коронавірусом.

Міським обранцям було запропоновано погодити зняття коштів з кількох об’єктів.

«Ми пропонуємо передати в статутний фонд лікарні швидкої допомоги для закупівлі обладнання і зняти відповідна бюджетні призначення з кількох об’єктів в сумі 40 млн.грн. Насамперед з робіт  по стадіону «Юність» – 20 млн грн., стадіону «Торпедо» – 6 млн. грн, з шляхопроводу Шевченка-Ковча – 4 млн грн і з палацу споту на Сихові – 10 млн грн», – заявила директора департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

Ця пропозиція обурила низку депутатів.

«Чому ми знімаємо кошти там, де вже відбулися тендери і підписані угоди, а там, де ще тендерів не було – не знімаємо. Я не розумію логіки цього рішення. Спорт – це здоров’я», - заявив Петро Адамик.

«Я шокований цинізмом, який тут відбувається. Нам було запропоновано виділити 3,2 млн. грн на департамент міської агломерації. Ви пропонуєте забрати гроші зі стадіонів. Можливо, ви запропонуєте забрати їх з адміністрації міського голови, може, позвільняєте зайвих людей, яких   ви наплодили на комунальних підприємствах?» – додав Сергій Івах.

Міському голові Андрію Садовому довелося оголосити перерву, після якої був проголосований компромісний варіант, який передбачає, що лікарні швидкої допомоги виділять замість 40 млн.грн  - 30 млн.грн. Кошти візьмуть з таких об’єктів:  стадіон «Юність» – 10 млн грн, спорткомплекс на Сихові – 10 млн,грн, реконструкція вул. Пекарської – 10 млн.грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: