У Китаї назвали помилки при лікуванні коронавірусу

602x338_cmsv2_8696b55e-c5cf-55dc-8d88-68b72cfb980b-4458808

Лікарі назвали недостатню захищеність медичних працівників - найсерйознішою помилкою. Європейські лікарі повторюють помилки при боротьбі з коронавирусом. Про це повідомляє Bloomberg.

Лікарі назвали недостатню захищеність медичних працівників - найсерйознішою помилкою. Європейські лікарі повторюють помилки при боротьбі з коронавірусом. Про це повідомляє Bloomberg.

Як повідомляється, найсерйознішою помилкою лікарі назвали недостатню захищеність медичних працівників, які доглядають за пацієнтами. Через це зростає рівень захворюваності серед лікарів і медсестер. Так в Ухані в перші тижні боротьби з коронавірусом, заразилися тисячі медпрацівників, мінімум 46 з них померли, так як не вистачало засобів захисту.

Також, у деяких заражених COVID-19 спочатку виникають лише легкі симптоми або вони зовсім не проявляються. Через це хворі несвідомо поширюють вірус серед інших людей. У зв'язку з цим китайські лікарі говорять про важливість проведення тестів, які дозволяють виявити захворювання на ранній стадії.

Особливо китайські лікарі звернули увагу на необхідність бути пильними навіть тоді, коли спалах інфекції локалізовананий. Це пов'язано з тим, що виключати нові випадки інфікування не можна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: