У Львівській ОДА розповіли, як доїхати на роботу після припинення перевезень

маршрутки

З 18 березня, з 12 години, у Львівській області повністю зупинено перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Однак, попри рекомендації карантину - бути вдома і не виходити без особливої на те потреби, є люди, які не можуть дозволити собі не ходити на роботу. Є підприємства, без роботи яких життєзабезпечення області може бути паралізовано.

Наскільки дієвими будуть заходи із зупинкою транспортного сполучення для перешкоджання поширенню коронавірусу, т.в.о. департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Васько відмовився коментувати, аргументувавши це тим, що не має можливості і часу спілкуватись на такі теми з журналістами.

Тим часом, аби з’ясувати, як добиратися до робочих місць лікарям, медсестрам, лаборантам, пекарям, працівникам АЗС, банків, продуктових магазинів, ми звернулись за коментарем до т. в.о. начальника управління транспорту і зв’язку у Львівській ОДА Тараса Оприска. Він розповів, як, на його думку, область може уникнути транспортного колапсу.

«Згідно з постановою, з 12 години з сьогоднішнього дня, тобто 18 березня, приміські, міжміські, внутрішньообласні перевезення зупинені.

Для працівників буде організовано спеціальні регулярні рейси, щоби забезпечити ті інфраструктурні об’єкти, які забезпечують життєдіяльність області. Медики, працівники Укрпошти, ДСНСники, працівники банків та АЗС.

Працівники будуть проінформовані, і на певну годину їх будуть довозити на робочі місця», – сказав Тарас Оприск.

За такою процедурою будемо працювати вже з сьогоднішнього вечора і на весь час карантину. Працівникам буде організована довозка.

«Угода буде укладена між підприємствами і перевізниками. Хто з ким домовиться, в кого є автобуси і водії, той буде їздити. «Укрпошта» вже собі знайшла кілька автобусів. Багато перевізників відпустили водіїв у відпустки і закрили свої АТП», – додав чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: