Садовий розповів, як у Львові може проходити надзвичайний стан

img7771-36a20109

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував, як житиме місто в умовах надзвичайного стану, передає пресцентр Львівської міської ради.

Як зазначив мер, у місті нема проблеми із поставкою продуктів харчування та роботою продуктових магазинів. У середу, 18 березня, комісія з питань ТЕБ і НС чітко прописала правила роботи міських ринків у продовольчій частині. Ринкам дозволили працювати за умов виконання усіх рішень щодо дезінфекції, дистанціювання тощо.

«Я не бачу проблем з харчами, ринок «Шувар», який є базовим для міста, нормально функціонує, порядку там багато, всі санітарні норми вони витримують.

Звичайно, введення надзвичайного стану — це великі незручності, бо ми не пригадуємо, коли у нас в країні був надзвичайний стан. Ми багато мали критичних моментів, але це щось надзвичайне, бо цього ворога ми не бачимо. Іншого варіанту, як утриматись від поїздки у громадському транспорті сьогодні нема, бо там можна найшвидше заразитись. Тому велике прохання до молодих людей — бережіть своїх батьків, бо власне люди старшого віку є в зоні великого ризику», - пояснив мер.

Нагадаємо, у Львові запрацює пункт збору допомоги для допомоги одиноким під час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: