«Щоб не плакать, я сміялась»: як українці розважаються під час карантину через коронавірус

вірус22

Всеукраїнський карантин відчули на собі вже всі мешканці нашої країни. Інформації є настільки багато, що якщо її не фільтрувати і брати все близько до серця, то карантин може для декого закінчитись у лікувальному закладі психіатричного напрямку.

Однак українці - не той народ, щоб бути безперервно у смутку. Вони дотримуються всіх рекомендацій МОЗ і Кабміну - зберігають дистанцію з сусідом в аптеці, до магазину заходять не більше ніж по 10 покупців за раз, миють руки з милом не менше 20 секунд і… жартують в соцмережах. Наразі до танців і співів на балконах, як в Італії, справа ще не дійшла, але почуття гумору нам не позичати. Хоч ні, один хіт таки є.

ІА «Дивись.info» зробила підбірку жартів, аби остаточно не збожеволіти у потоку сумних новин.

Одним із найбільш затребуваних товарів під час карантину вважають туалетний папір. Чому саме його купують одразу по декілька палетів, ми розгадали. Ось, для прикладу, він чудово підходить для занять спорту.


Чи, наприклад, можна його посадити і вже за кілька місяців зібрати чимало нового урожаю.

Ну й зрештою можна використати замість фішок під час гри в покер.

Окрема категорія серед населення, яка зовсім не зраділа карантину, – це батьки школярів. Що вони лише не вигадували. Ось, для прикладу, схема, як треба поводитись дитині вдома.

Або так виглядає робота з дому багатодітної мами.

А це вже тато з дому працює.

До слова, політики не хочуть працювати віддалено та справно ходять на роботу. Але все ж вони смертні, тому стараються вберегтися від коронавірусу бодай захисними масками.

Багато хто Юлію Володимирівну в такому образі лише в мріях міг побачити, але коронавірус вніс свої корективи.

А ця нардепка, її звати Наталія Королевська від ОПЗЖ, наче в респіраторі народилася, хоч схожий він на намордник. Незручно в ньому, напевне, їсти «кіщачу їжу».

Поки не у всіх лікарнях є тести на коронавірус, його можна пройти онлайн

У Львові теж розважаються, як можуть, навіть книги з вітрин промовляють - «зберігай спокій», а пам'ятники нагадують вдягати захисну маску.

На разі вакцину лише почали тестувати на людях в США, а поки ліків нема ще в широкому вжитку, то можна спробувати боротись з панічними настроями - гумором. «Кохайтесь!» – сказав наш президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: