У Львові маршрутки залишилися у гаражах, бо водії живуть у селах і не змогли дістатися до роботи

Strajk-Avtobus-19
Фото з архіву.

Ситуація з транспортом складна. Це зумовлено тим, що вступила в дію постанова Кабінету Міністрів, відповідно до якої в одному транспортному засобі мають перевозити не більше 10 осіб.

Про це повідомляє Гаряча лінія Львова з посиланням на заступницю міського голови з питань ЖКГ Ірину Маруняк.

«Багато маршруток сьогодні не виїхало на рейси ще й через те, що призупинили курсувати приміські маршрути, а багато водіїв живе в селах і не змогли добратися на роботу.

Тому сьогодні на ранок вихід автобусів АТП-1 на маршрути становив понад 40%, а приватних теж приблизно 40%, тролейбуси та трамваї були в більшій кількості. В обід на маршрутах приватних перевізників їздило лише 10%. Відповідно було багато скарг від мешканців на роботу транспорту. Було багато конфліктних ситуації, були бійки, було так, що транспорт простоював більше 1 години.

Також від сьогоднішнього дня працює поліція і Укртрансбезпека, які накладають штрафи на водіїв і перевізників, які не дотримуються постанови, і в транспорті є більше ніж 10 пасажирів. Поліція вже винесла 5 постанов по 17 тис грн на водіїв. Завтра будуть ще жорсткіші методи», — доповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: