У Львові вирішили скасувати пільговий проїзд у громадському транспорті і закрити візові центри

90306220_3116701485047026_305569073226317824_o

Сьогодні Львівський міський штаб та комісія з питань ТЕБ і НС ухвалили низку рішень про роботу ринків та пільги в громадському транспорті, візові центри та закупівлі з міського бюджету.

Станом на зараз, в обласній інфекційній лікарні перебувають 27 пацієнтів, госпіталізованих із підозрою на коронавірус (13 – зі Львова). У 8 раніше підтвердили грип: 5 із них – виписали, 3 – скерували на амбулаторне лікування.

Із понеділка скасовано безкоштовний проїзд для пільгових категорій у громадському транспорті Львова до завершення карантину.

Нагадаємо, згідно з рішенням Кабінету Міністрів, в 1 транспортному засобі може одночасно перебувати не більше 10 осіб – незалежно від виду та розміру транспорту.

Сьогодні поліція оштрафувала 5 водіїв на 17 тис грн. кожного за порушення умов карантину.

Керівникам ринків забезпечити окремі вхід і вихід на територію, кількість відвідувачів – не більше 10 осіб водночас (суворий контроль). Надалі дотримуватись протоколу: дистанція 2 метри, гігієна, обов’язкове використання масок та рукавиць, ретельна дезінфекція. У разі порушень, ринок припинить роботу негайно. Наразі тричі на день ринки обстежують, порушень не виявлено.

Призупинити роботу візових центрів на час карантину.

Ухвалили виділити 9,2 млн грн на придбання медикаментів, засобів індивідуального захисту тощо. Кошти скерують у лікарні №8, №1 та лікарню швидкої медичної допомоги. Також прийнято рішення виділити 800 тисяч гривень на лікарню №8, аби забезпечити її кисневими системами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: