В Україні десятки штрафів за порушення карантину, на Львівщині - жодного

поліція

За добу поліцейські склали 32 адмінпротоколи за порушення правил карантину через новий коронавірус. Найбільше з них – у Донецькій області. Про це повідомив керівник патрульної поліції Олександр Фацевич

, - пише ТСН.

До посилення публічної безпеки і порядку залучено понад 15 тисяч поліцейських, які несуть службу у складі мобільних груп, піших нарядів, автопатрулів, груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативних груп та на контрольно-перевірочних пунктах. Окрім поліції запобіжні заходи здійснюють Нацполіція та ДСНС.

Розпочали роботу контрольно-перевірочні пункти, на яких, зокрема, будуть перевіряти стан здоров’я громадян. Також поліцейські контролюватимуть виконання перевізниками та суб’єктами господарювання обмежень, встановлених Кабінетом міністрів України.

Зафіксовані порушення розподілились за областями наступним чином: 10 - у Донецькій області, 7 – у місті Києві, 6 – у Херсонській, 3 – у Київській, по 2 – у Полтавській та Чернігівській, по одному – в Одеській та Чернівецькій областях.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: