В Україні два нових випадків інфікування коронавірусом

тест

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України всього отримано 16 позитивних результатів на COVID-19.

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я.

Зазначимо, станом на 22:00 18 березня 16 заражених наразі у областях: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1) області та м. Київ (2).

Нагадаємо, в Україні станом на 20:00 17 березня офіційно зареєстровано 14 випадків захворювання Covid-19, два з них летальні.

Лише 17 березня було виявлено 7 нових випадків хвороби, один у мешканця Київської області. Також серед інфікованих - двоє дітей віком 1 рік 10 місяців та 6 місяців. Усі вони є контактними особами раніше підтвердженого випадку. Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я дослідила більше 640 зразків.

В Україні із 12 березня до 3 квітня щонайменше запроваджено карантин. Закривають усі заклади, крім маркетів і аптек. Кордон для іноземців закрито, міжміське автобусне й залізничне сполучення з 18 березня призупинено.

17 березня о 23:00 припинили рух метрополітену у Києві, в інших містах метро теж не працює. Столична влада замінила його наземним транспортом, хоча в пасажирський транспорт пускатимуть лише по 10 людей, і тільки тих, хто буде в медичній масці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: