Львівська мерія відмовляється від паперових документів

москаленко

Виконавчий комітет Львівської міської погодив перехід на систему електронного документообігу та відмову від паперових документів.

Як пояснив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, комунікація між інституціями та установами Львівської міської ради відтепер буде виключно в електронному форматі.

«Хочу звернути увагу, що цьогоріч ми перейшли на нову систему електронного документообігу. З того часу у ній вже зареєстровано понад 92 тис. документів. Ми визначили поетапність, яка на сьогодні має також додаткове значення, - перехід від паперових документів до електронних. Цією ухвалою ми визначаємо, що комунікація між інституціями та установами Львівської міської ради буде виключно в електронному форматі. Ми зараз напрацьовуємо наступні етапи, зокрема, можливість реєстрації електронних документів, що стосуються виконавчого комітету. Нову систему електронного документообігу за необхідності можна встановити і у смартфон, і у планшет, аби дистанційно можна було підписувати документи», - розповів Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: