На Житомирщині на коронавірус перевірять ще двох – чоловіка і жінку

student-696x392

У Житомирській області станом на 20 березня було зафіксовано два випадки коронавірусу, ще три підозри перевіряють, також у лікарню надійшли ще двоє хворих, яких перевірять на COVID 19. Про це йдеться на сайті Житомирської обласної держадміністрації.

У Житомирській області станом на 20 березня було зафіксовано два випадки коронавірусу, ще три підозри перевіряють, також у лікарню надійшли ще двоє хворих, яких перевірять на COVID 19. Про це на брифінгу повідомив голова ОДА Віталій Бунечко та начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик, - пише сайт Житомирської обласної держадміністрації.

«Один у Житомирщині підтверджений випадок (крім померлої з Радомишля – УП) – чоловік 49 років, який зараз знаходиться у першій клінічній лікарні. Його стан стабільний. Додому вже не проситься – знаходиться на стаціонарному лікуванні.

Наразі у перевірці є три тести, які перевіряються: двоє з Андрушівки, один – із Житомира.

Також у 1-шу лікарню доставлено ще одну хвору, яка також буде перевірятися на коронавірус»

«Щойно зателефонували – у Житомирі з’явився ще один випадок. По Житомиру це випадок, коли людина приїхала  із Німеччини, де, ймовірно, були контакти. Людина старшого віку – 69 років.

Перший експрес тест негативний, але  ми вже знаємо по попередньому випадку, що це не кінцевий діагностичний тест – і тому буде перепровірятися полімеразна реакція, де точно будемо знати, чи є коронавірус, чи немає.

І другий випадок по Андрушівці – це жінка 54 років, яка контактувала з італійцями – і може бути такий діагноз. Вона теж госпіталізується зараз і буде перевірятися за алгоритмом».

Суслик також повідомив, що подружжя з Брусилова, яке контактувало з радомишлянкою, яка померла, перебуває у лікарні Коростишева. Швидкий тест на коронавірус у них негативний, але чекають результату більш ґрунтовного аналізу. Вони їздили в Радомишль у музей – і там контактували з хворою.

Родина померлої жінки перебуває на самоізоляції – одна з родичок працює вихователькою у дитячому садочку.

Що ж до осіб, які їздили в тур із гідом, який захворів на COVID 19, то їхні особи встановлюють, їх закликають не ховатися від влади і бути в самоізоляції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: