Територію «Алмазінструменту» у Львові забудують

6-min_7969e

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво комплексу громадських споруд на території адміністративних споруд  колишнього заводу «Алмазінструмент».

Зокрема виконком видав ПАТ «Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункційного комплексу громадських будівель з підземними автостоянками, даховою котельнею та трансформаторною підстанцією на вул. Б. Хмельницького, 116 у м. Львові зі знесенням частини споруд.

Як запевнив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, історичні будівлі руйнувати не будуть, натомість мають реконструювати.

У комплексі планують розмістити торговельні приміщення, ймовірно, супермаркет, готель, фуд-корти, ресторани, кафе, event space та апартаменти.

Земельна ділянка площею 1,7173 га перебуває в комунальній власності і призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Ділянка знаходиться у межах історичного ареалу міста.

Гранична висота забудови - 29,8 м. Максимальний відсоток забудови ділянки-– 50%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: