У Львові хворий на коронавірус одужав, поки прийшли результати аналізів

2020-03-20 19.45.43 galnet.fm 7153d958ec78

Пацієнт, у якого зафіксували коронавірус у Львові, уже одужав.

Про це повідомила прес-секретар голови Львівської ОДА Дар’я Бавзалук з посиланням на в.о. директора департаменту ОЗ ЛОДА Андрія Васька.

«Пацієнт вже одужав. Аналізи забирали 13.03.2020 і отримали позитивний результат. На сьогоднішній день пацієнт без симптомів. У дружини аналіз негативний. Повторні аналізи пацієнту набрали і відправили в Київ. Переведений на домашній карантин. Він чекав результатів, в нього не було симптомів. Пацієнт сам прийшов з цим папером в інфекційну. Виявилось, що він здоровий, переніс хворобу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова повідомляв про перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові.

Станом на 20 березня в Україні зафіксували 26 випадків COVID-19. Три людини померли, один чоловік одужав.

Захворювання COVID-19 спричиняється коронавірусом SARS-CoV-2, раніше відомим як 2019-nCoV, що належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем. Це може перерости в пневмонію, що може стати смертельною. Більшість хворих видужує; помирають переважно люди з ослабленою імунною системою, зокрема літні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: