У Львові на благодійному марафоні збиратимуть кошти на лікування театрознавиці

благод 1

У Львові журналісти і громадські активісти долучаться до збору коштів української театрознавиці Катерини Сегет. Благодійний онлайн-марафон «No Drama Charity: Катя edition» допомоги по збору коштів, відбудеться під гаслом «Доки всі на карантині, допоможем Катерині!» 25 березня, - розповідають ініціатори акції.

У Львові журналісти і громадські активісти долучаться до збору коштів для лікування української театрознавиці Катерини Сегет. Благодійний онлайн-марафон «No Drama Charity: Катя edition» допомоги по збору коштів, відбудеться під гаслом «Доки всі на карантині, допоможем Катерині!» 25 березня, - розповідають ініціатори акції.

«25 березня на офіційній сторінці ECHR-Lviv у прямому ефірі зустрінуться українські журналіст(к)и і актор(к)и, підприєм(и)ці і коміки, філософи й громадські активіст(к)и, міська адміністрація і психотерапевт(к)и. Усе для того, аби зібрати 150000 гривень на ремонт серця української театрознавиці і критикині Катерини Сегет. Вмикайся о 10:00 і будь з нами онлайн цілих 12 годин.

Ready? Steady! Go!

Що відбуватиметься?

Щогодини — нова розмова. За гарячі дискусії з найцікавішими гостями відповідатимуть Volodymyr Beglov, Катерина Кіт, Оксана Дащаківська, Ihor Kolesnyk, Anton Tkachuk.
Живі виступи молодих акторів і актрис зі Львова. Від прози до листів. Від Лісовської до Грицюка. Від серця до серця.

2 години з Саша Лопушанський і Taras Stadnytskyy, під час яких спільнота Lviv City Stand Up з командою Освітнього центру з прав людини у Львові гостро жартуватимуть і водночас розбиратимуться у тому, що можна вважати якісним гумором у європейській державі у ХХІ столітті.

Коли і де?

Благодійний марафон «No Drama Charity: Катя edition» триватиме 12 годин. Почнемо о 10:00 і завершимо о 22:00. Трансляція з SOVA Space відбуватиметься на офіційній сторінці Educational Center for Human Rights in Lviv / Освітній центр з прав людини (http://facebook.com/echrlviv), а також на сторінках інформаційних партнерів (Ти теж можеш долучитися, влаштувавши watch-party).

Як скинутися для Каті?

За два кліки з допомогою QR-коду, який ми почепимо просто на відео, або за лінком, який з'явиться у день трансляції
Напрямки на картку Приват, що належить Катерині Сегет: 5168 7450 1636 8109

Частину коштів для Каті Сегет ми зібрали під час відкритих лекцій з проєкту Психотерапія для міста | другий сезон. Також був запланований доброчинний тиждень у театрах Львова, однак коронавірусний карантин дещо змінив наші плани.

...Онлайн-марафон «No Drama Charity: Катя edition» є частиною благодійних подій з циклу «No Drama Charity», у межах яких Освітній центр з прав людини у Львові розвиває українську культуру доброчинності, партнерства та творення змін», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: