У Львові їздить лише 30% маршруток приватних перевізників

Strajk-Avtobus-19

Угоди, які уклали з приватними перевізниками на перевезення, практично не діють.

Про це під час засідання виконкому ЛМР повідомила  заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Транспорт виїхав на маршрути, є проблема з приватними перевізниками. Угоди, які уклало АТП-1 з приватними перевізниками на перевезення, практично не діють, приватники не виходять на рейси. Виїхало приблизно 30% від загальної кількості. Вчора цей показник становив 10%. Тому надія лише на комунальний транспорт, він працює якісно і перевозить наших мешканців.

Станом на ранок весь електротранспорт є на лінії, відповідно до плану — тролейбуси і трамваї. Є один випадок накладення штрафу на водія трамваю, бо у трамваї було 33 особи, троє людей стояло. Відповідно, поліція зупинила цей трамвай. Також працюють автобуси АТП-1. Отож сьогодні в основному працює комунальний транспорт і буде працювати у вихідні дні також, у такому режимі. Ми контролюємо ситуацію, щодня виїжджаємо на лінії, дивимось, наскільки якісно працює транспорт», - розповіла Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: