В Україні зафіксували ще п'ять випадків інфікування коронавірусом

померли

У Чернівецькій області коронавірус SARS-CoV-2 виявили ще у 5 людей. Кількість інфікованих там зросла до 15 осіб.

Про це заявив очільник Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Він зазначив, що серед нових інфікованих є не тільки ті, хто повернувся з-за кордону, але і люди, які контактували з хворими в Україні.

Також Осачук додав, що в Чернівецькій області розробили онлайн-карту, на якій позначено, в яких населених пунктах є люди, що повернулися із-за кордону. Таких людей голова ОДА попросив самоізолюватися.

https://www.facebook.com/SergiiOsachuk/videos/535651030420631/

В ОДА також повідомили, що поблизу сіл Колінківці, Бочківці, Грозинці та Топорівці, де спостерігається найбільший спалах коронавірусу в області, 19 березня виставили медико-санітарні блокпости, аби міряти температуру в людей та інформувати їх про інфекцію.

Також Осачук додав, що Амстердамський лабораторний центр запропонував Чернівецькій області дослідити до 200 зразків аналізів. Наразі область їх збирає і готується передати.

19 березня в Івано-Франківській області померла 56-річна жінка, інфікована коронавірусом SARS-CoV-2. Це третій летальний випадок, зафіксований в Україні.

Таким чином, тепер в Україні офіційно підтверджено 26 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1) областях і в Києві (3). Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка на Івано-Франківщині та 33-річна у Чернівецькій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: