На Львівщині затримали чоловіка, який розгулював містом з рушницею

Безымянный22323
Фото: поліція

Сьогодні, 21 березня, близько другої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у центральній частині міста Дубляни перебуває озброєний чоловік.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Жовківського відділення поліції та працівники інших служб.

На вулиці Шевченка правоохоронці виявили чоловіка, котрий тримав у руках предмет, схожий на мисливську рушницю. З дотриманням усіх заходів безпеки, поліцейські вступили з ним у перемовини, під час яких запропонували покласти зброю на землю та відійти на визначену відстань. Чоловік виконав вимоги правоохоронців, котрі вилучили у нього зброю та набої, які були скеровані на експертне дослідження.

Також було встановлено, що правопорушник, 41-річний місцевий мешканець, мав на рушницю необхідні дозвільні документи. Під час медичного освідчення лікарі підтвердили, що він перебуває у стані алкогольного спяніння.

На правопорушника поліцейські склали адмінпротоколи за ч.1 ст.173 (дрібне хуліганство), ч.1 ст.174 (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку)  та ч.1 ст.191 (порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: