Пішла з життя директорка Фонду «Демократичні ініціативи» Ірина Бекешкіна

87_main
Фото: Фонд «ДІ»

Сьогодні, 21 березня, передчасно пішла з життя Ірина Бекешкіна –  відома українська соціологиня, директорка Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва,  старший науковий співробітник Інституту соціології НАН України, одна  із найавторитетніших науковців, людина, яка щиро любила  свій народ  та Україну.

Сьогодні, 21 березня, передчасно пішла з життя Ірина Бекешкіна –  відома українська соціологиня, директорка Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, старший науковий співробітник Інституту соціології НАН України, одна  із найавторитетніших науковців, людина, яка щиро любила  свій народ  та Україну.

Про це повідомляється на сайті фонду.

Ірина Бекешкіна  була символом об’єктивної  української  соціології, зробила вагомий внесок у розбудову демократії та громадянського суспільства,  до останнього дня була з нами і проводила опитування, заходи, була переповнена новими ідеями та планами.

Вона розробила структурну модель особистості як об'єкту комплексного дослідження та концепції електоральної поведінки, її особливостей в Україні.

Є автором більш ніж 100 наукових праць та великої кількості публікацій у ЗМІ.

"Для нас це дуже велика втрата, яку важко прийняти й усвідомити. Висловлюємо щирі співчуття її близьким та рідним", - йдеться у повідомленні.

Фонд «ДІ» відомий як аналітична і просвітня організація, достовірне джерело інформації. Він заслужив таку репутацію, збираючи і безкоштовно поширюючи вчасну, точну і зрозумілу інформацію серед громадян, журналістів, парламентарів і політиків.

Зокрема, «ДІ» спеціалізується на аналізі громадської думки, аналізі соціальних і політичних тенденцій, проведенні семінарів та навчань для журналістів і політиків, міжнародних обмінах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: