У Львові п'яний водій влаштував ДТП та тікав від патрульних

Безымянный
Фото: скрін з відео

Сьогодні близько 1-ї години ночі, патрульні отримали виклик, що на вулиці Стуса, водій автомобіля Volkswagen Polo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на трамвайну зупинку.

Про це повідомляють у патрульній поліції.

Поліцейські прибули на місце події і побачили біля розбитого автомобіля двох осіб. Один з чоловіків помітивши службовий автомобіль намагався втекти. Інспектори наздогнали втікача. Ним виявився водій, який вчинив ДТП.

Він повідомив, що не впорався з керуванням, виїхав на трамвайну колію, відтак, автомобіль занесло і він здійснив зіткнення із зупинкою громадського транспорту. В ДТП травмувався 25-річний пасажир, якому викликали швидку медичну допомогу.

Під час спілкування з 36-річним водієм, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння.

На місце події прибув слідчий для оформлення правопорушення. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик, а водія скерували на освітчення.

Прямуючи до медичного закладу, водій поскаржився патрульним на погіршення самопочуття. В лікарні він звернувся по допомогу до медиків.

Загалом за нічну зміну, патрульні 1 батальйону оформили 12 адміністративних протоколів на водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп'яніння.

Патрульні закликають водіїв, у жодному разі не сідати за кермо напідпитку, адже наслідки можуть бути фатальними!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: