Стала відома загальна площа вирубки дерев біля Винниківського озера

2020-03-23 14.27.15 zaxid.net a2aff2de5eb4

Біля Винниківського озера упродовж останніх кількох днів активно вирубують ліс. На цій території ТзОВ «Академія футболу» львівського бізнесмена Григорія Козловського має облаштувати лижну трасу.

Як повідомляють у пресслужбі ДП «Львівський лісгосп», на земельних ділянках поблизу Винниківського озера запроектовано облаштування елементів спортивної інфраструктури, зокрема футбольні поля та лижний витяг.

21 лютого комісія щодо призначення лісогосподарського заходу з вирубуванням дерев склала відповідний акт за підсумками якого, на лісовій ділянці поблизу  «Винниківського» озера заплановано проведення ландшафтної рубку формування території на площі 4,2 гектара.

Крім цього, була створена комісія щодо визначення суми збитків нанесених у зв’язку з проведенням вирубування дерев. Розмір збитків, невраховуючи вартості ростучої деревини, становить 2662362 грн.

Реалізація деревини, отриманої в результаті проведення рубки, буде проводитись на відкритих біржових торгах, її кінцева вартість сформується за результатами аукціону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: