У «Львівводоканалі» пояснили, чому під час карантину відключають воду

kran_kap_kap-1

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», у час карантину підприємство не проводить планових робіт і не відключає через це воду.

Виконуються винятково аварійно-відновлювальні роботи, без проведення яких водопостачання не можливе, інформують у ЛМКП «Львівводоканал».

«Водопостачання призупиняється, коли:

  • на трубопроводі трапився порив. Якщо прориває трубопровід, який постачає воду до вашого будинку, її не буде доти, доки ми не відновимо цілісність трубопроводу або не прокладемо нову ділянку трубопроводу.
  • із ладу вийшла засувка. У випадку, якщо стара засувка перестає виконувати свої функції, — вона закривається. Це не дає воді рухатися до вашого будинку. Щоб ви знову були з водою, ми змушені замінити її.
  • знеструмлені наші об'єкти — водозабори або насосні станції. У випадку аварійних відключень від енергопостачання можливе тимчасова зупинка водопостачання.

Зверніть увагу, що водопостачання може бути відсутнє через роботи на внутрішньобудинкових мережах, тому, якщо у вас відсутня вода, але ви не знайшли своєї адреси у переліку тих, за якими наші бригади проводять аварійно-відновлювальні роботи, — зателефонуйте вашій управляючій компанії або ОСББ. Ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах — це компетенція власників мереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: