На Тернопільщині зафіксували 8 випадків зараження коронавірусом

1584274214-3962

25 березня лабораторний аналіз показав позитивний результат на коронавірус у ще двох людей з Тернопільщини. Відтак, тепер в області зареєстровано 8 випадків зараження.

Про це повідомляє Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Відомо, що серед хворих – медсестра лікарні Монастирського району. Вона підключена до апарату штучної вентиляції легень.

Загалом, Covid-19 підтвердили у 6 жителів Монастирського району, у 1 чоловіка з Заліщиків та у 1 мешканця Тернополя.

25 березня сповістили про першу смерть в області. На Тернопільщині від коронавірусу помер 68-річний чоловік, який контактував зі священником на похороні в Заліщиках.

Нагадаємо, перший випадок інфікування коронавірусом у Тернопільській області зафіксували 20 березня. Захворів 57-річний священник. Відомо, що деякий час він проводив службу, а також проводив похоронну церемонію та контактував з іншими священниками.

Аби зупинити поширення інфекції, в області закрили 6 сіл. В Тернопільській ОДА проголосували за введення в області режиму надзвичайної ситуації.

Згодом у місті ввели масковий режим, а роботу громадського транспорту зупинили. Маршрутки возитимуть на роботу лише медиків, правоохоронців, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, працівників органів державної влади.
На в'їздах до Тернополя планують створити санітарно-контрольні пости. Там проводитимуть температурний скринінг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: