Що дивитися цієї весни: кращі серіали березня

Screen-Shot-2020-03-03-at-10.54.19-AM-1240x506

Альтернативна історія США 1940-х років, німецький детектив про молодого Фрейда та музична комедія заснована на реальних подіях — в кращих серіалах березня.

Breeders/Плідник

Нова комедія Breeders («Плідник») від FX розповідає про подружню пару (Мартін Фріман, Дейзі Хаггард) з трьома дітьми. Вони з усіх сил намагаються бути ідеальними батьками і виховувати гідно своїх дітей, однак не все так просто в цьому житті, як їм хотілося б.

DAVE/Дейв

DAVE («Дейв») - музична комедія FXX, заснована на житті Lil Dicky (він же Девід Бард). Невротик Дейв переконаний, що йому судилося стати найвідомішим репером на планеті. Тепер він повинен переконати в цьому своїх друзів, за допомогою яких в це обов'язково повірить і весь світ.

Devs/Розробники

Головна героїня наступної новинки Devs («Розробники») - комп'ютерна інженерка Лілі Чан, що працює в передовій надсучасній технологічній компанії. Лілі переконана, що роботодавець якимось чином причетний до смерті її хлопця, і тепер хоче відшукати сліди злочину.

Постановником і сценаристом виступив Алекс Гарленд («Із машини», «Анігіляція»).

Amazing Stories/Дивовижні історії

Як ми знаємо, все нове - це добре забуте старе. Тієї ж думки і Стівен Спілберг, що спродюсував новинку для Apple TV+ Amazing Stories («Дивовижні історії»), яка є ребутом однойменного телесеріалу кінця 1980-х, створеного якраз Спілбергом. Однак на цей раз режисер не зняв жодного епізоду.

Кожна серія проекту присвячена окремій історії звичайних людей, які опиняються в фантастичних ситуаціях і досліджують світи чудес та надприродних можливостей.

The Plot Against America/Змова проти Америки

HBO представляє свою нову історичну драму The Plot Against America («Змова проти Америки»). Це адаптація роману Філіпа Рота від авторів «Прослушки» Девіда Саймона і Еда Бернса, що розповідає альтернативну історію США 1940-х років, де президентом країни стає відомий пілот і нацист Чарльз Ліндберг, після чого в штатах починає процвітати антисемітизм. Ліндберг, вважаючи, що євреї намагаються втягнути США у війну з Німеччиною, укладає договір з Третім Рейхом. І все це відбувається якраз за часів дорослішання Філіпа Рота.

Freud/Фрейд

Також в цьому місяці Netflix презентує німецький детектив Freud («Фрейд»), дії якого розгортаються у Відні кінця XIX століття. За сюжетом молодий психіатр Зигмунд Фрейд починає допомагати інспектору поліції Альфреду Кіссе в пошуках серійного вбивці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: