Скільки громадського транспорту сьогодні вийшло на маршрути у Львові

IMG_1643-696x464

Станом сьогодні на ранок на міських маршрутах курсує 80,5% транспорту. З них 100% на маршрути вийшов електротранспорт, 62% виходу автобусів ЛК АТП № 1, і 20% – автобусів приватних перевізників.

Про це інформує управління транспорту ЛМР.

Нагадаємо, відповідно до рішення міської комісії ТЕБ і НС призупинено безкоштовний проїзд у громадському транспорті Львова осіб усіх пільгових категорій. Рішення діятиме до закінчення карантину.

Сьогодні зранку на міських маршрутах працювало 100% трамваїв, 100% тролейбусів, 62% автобусів ЛК АТП № 1, і 20% автобусів приватних перевізників.

Нагадаємо, за словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, дезінфекція транспорту проводиться двічі на день, водії забезпечені дезінфікуючими засобами.

Зараз діє постанова Кабінету Міністрів, відповідно до якої громадським транспортом можна возити не більше 10 осіб.

Також у Львові призупинена дія пільг на безкоштовний проїзд у громадському транспорті для усіх категорій громадян, які передбачені законодавством України, ухвалами сесії ЛМР та рішеннями виконавчого комітету. Це тимчасовий захід, і він буде діяти до закінчення карантину. Після закінчення карантину рішенням комісії ТЕБ і НС всі пільги будуть відновлені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: