У Чернівецькій області зафіксували 4 нові випадки коронавірусу

5e564402cd306754175562

За добу 25 березня у Чернівецькій області зафіксували ще 4 нових випадки зараження коронавірусом. Загальна кількість інфікованих в регіоні — 42.

Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук.

«Сьогодні Чернівецький обласний лабораторний центр провів чергові дослідження аналізів 32 зразків, які були відібрані лікарями. За щойно отриманими результатами виявлено 4 нові випадки зараження коронавірусною інфекцією», — сказав він.

Осачук уточнив, що це дві жінки та двоє чоловіків. Одна людина повернулась з Італії, а інші троє контактували із зараженими вже в Україні.

«Двоє з них із села Колінківці, один з Лужан і одна особа з міста Чернівці», — уточнив глава ОДА.

Таким чином, Чернівецька область залишається на першому місці в Україні за кількістю підтверджених випадків коронавірусу. У найближчого переслідувача, міста Києва, їх 34.

В Україні станом на 25 березня зафіксували 125 випадок коронавірусу: у Чернівецькій області (42), у Києві (34), у Київській області (22), Тернопільській (8), Івано-Франківській (5), Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Житомирський — по 2, у Волинській, Донецькій, Луганській, Одеській, Вінницькій та Черкаській областях — по 1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: