У МАУ пояснили, як українці можуть повернути гроші за скасовані рейси

літак33

Пасажирам потрібно звернутися за спеціальною формою зворотного зв'язку на сайті авіакомпанії.

Для вирішення питання з анульованими квитками «Міжнародних авіаліній України» (МАУ) є кілька варіантів. Про розповіли в пресслужбі авіакомпанії, пише РБК.

У МАУ уточнили, що зараз всі опції, доступні пасажирам скасованих рейсів, є на сайті компанії.

Перший варіант - відкласти подорож після 4 квітня по тому ж маршруту в тому ж класі.

Другий - «скасувати подорож» і «повернути гроші за квиток або ту його частину, яка не була використана через скасування рейсів».

Третє рішення - «обміняти невикористаний квиток або його невикористану частину на іменний промо-код з додатковим бонусом у 25% вартості невикористаного квитка».

При цьому замінити квиток на політ спецрейсом для повернення з-за кордону неможливо, оскільки при скасування регулярного рейсу «він виводиться з системи бронювання, зникає з неї».

«Спецрейс для вивезення українців додому заводиться в систему за іншим алгоритмом. Система не бачить зв'язку між скасованим регулярним рейсом і спецрейсом, тому таке перебронювання технічно неможливо», - сказали в прес-службі авіакомпанії.

Там відзначили, що ціни на спецрейси не вищі, а навпаки - нижчі, ніж звичайні квитки. Ці ціни однакові для всіх пасажирів і розраховуються за собівартістю крісла, розповіли в МАУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: