У Сєвєродонецьку хворих розміщуватимуть у палаці, де проходив зʼїзд «Партії регіонів»

лід

У випадку великої кількості інфікованих коронавірусом у Луганській області, їх розміщуватимуть не лише у лікарнях, але й у приміщеннях з достатньо великою площею.

Про це на брифінгу повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, передає hromadske.

«Ми вже проговорили з першим заступником міського голови Сєвєродонецька, де можна розгорнути мобільні лікарні. У нас є попередні домовленості з двома місцями — Льодовий палац (тому що територія дозволяє) і закриті зараз тенісні корти. Ми сьогодні ввечері або завтра зранку проїдемо туди, і порахуємо, як швидко там можна створити всі необхідні умови для того, щоб приймати хворих. Але сподіваюсь, що до цього не дійде», — сказав він.

Також Гайдай розповів про алгоритм дій ОДА відносно місця для обсервації людей, які контактували з хворими.

«Ми не будемо поки що відкривати санаторій, але проведемо там навчання. Я хочу подивитись, як швидко ДСНС зробить теплим це приміщення, як швидко підтвердить підключення електрики у санаторії. Більше нічого не треба, бо у іншому там все нормально. Медичних працівників ми привеземо. Поліція протягом години забезпечить безпеку по периметру», — резюмував очільник ОДА.

Нагадаємо, у 2004 році під час Помаранчевої революції її противники, які підтримували Віктора Януковича, провели у Льодовому палаці Сєвєродонецька «Всеукраїнський з'їзд народних депутатів та депутатів місцевих рад».

На ньому «визнали» переможцем виборів Януковича, а в разі оголошення переможцем Віктора Ющенка учасники з’їзду залишили за собою «право на захист своїх громадян» у вигляді створення «Південно-східної української автономної республіки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: