Україну накриє антициклон Юрген

2020-03-25 13.14.01 glavcom.ua 5a32c3a51215

У середу, 25 березня, в Україні без опадів, температура до +10°.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На сході без опадів, температура вночі до -4°, вдень до +9°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до -1°, вдень до +10°.

На заході України сонячно. Температура вночі до -5°, вдень до +6°.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до -5°, вдень до +8°. У центрі без опадів, температура вночі до -10°, вдень до +9°.

Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що безхмарною погодою й відсутністю осадкою українці зобов'язані антициклону Юргену.

«Ну, нам це не головне, у нас антициклон з більш притомним іменем, Юрген, ясний і сонячний, а тому ніяких погодних екстрем не передбачається. Повсюди в Україні - суха повітряна маса. Вітер й надалі з північного сходу, помірний, на Півдні ще залишиться сильним. Температура повітря вже найближчої ночі трохи пом`якшає, хоча невеликі мінуси ще втримаються, а завтра вдень потепліє до +7+13 градусів. У Києві 26-го березня буде знову сухо та сонячно, вночі до -2 градусів, вдень у четвер очікується близько +10 градусів. Впродовж п`ятниці, суботи, неділі в Україні потепліє до +11+16 градусів. Чергове похолодання із дощами і, можливо, навіть мокрим снігом прийде у наступний вівторок, 31-го березня», - зазначила синоптик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: