Депутат вимагає відкрити кримінальне провадження проти клініки Пальчевського

03_20_2020_07_16_pm_OB9az7X8gU6iyoSHbIDvwV9p6AXe4EW779Lf7qkN
Фото з відкритих джерел.

Приватна клініка, яка належить Андрію Пальчевському, приховала результати позитивних тестів на коронавірус, так званих VIP-пацієнтів, які повернулися з французького курорту Куршавель.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав народний депутат Олег Синютка.

«Нещодавно стало відомо, що в Україні коронавірусом захворіли не лише прості громадяни і заробітчани, які повернулись в Україну, а й представники так званої еліти. У лікарнях мільярдер Хорошковський, декілька депутатів. У цій історії не було б нічого не звичного – вірус не обирає, кого заражати, якби не одне але. А саме – приватна клініка «Єворлаб», яка належить другові Президента Пальчевському і в якій торік перед дебатами здавав аналізи Зеленський», – написав Олег Синютка.

Він зазначив, що у цю клініку звернулись теперішні «VIP-пацієнти» після повернення з французького Куршавелю для перевірки чи не підхопили вони коронавірус.

«І ця клініка підтвердила наявність захворювання, але що найважливіше – приховала цю інформацію і від суспільства, і від державних органів. Тим самим продемонструвавши повну безвідповідальність, зневагу до громадян України та порушила Закон», – наголосив Синютка.

І додав: «Чекаємо на відповідь на ці питання і головне – на порушення кримінальної справи проти клініки «Євролаб». Закон стосується всіх, а не лише простих громадян».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: