Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування VIP-палат, — Шмигаль

шмигаль
Фото з відкритих джерел.

Прем'єр закликав відповідальні органи на місцях перевірити інформацію і прозвітувати.

Кабінет міністрів України не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Facebook, коментуючи повідомлення у медіа про окремі палати для перших осіб держави з охороною.

«Уряд не видавав жодних вказівок про облаштування особливих палат для високопосадовців. З огляду на це, звертаюся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні заклади. Закликаю, щоб всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію щодо виділення окремих палат і прозвітували», - заявив Шмигаль.

Шмигаль вважає, що жодних VIP-палат для чиновників бути не може. Палати з місцями, обладнаними для охорони, мають бути лише для осіб, які прибувають із закладів пенітенціарної системи.

Як повідомлялося, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що місто зобов'язане виконати розпорядження щодо окремих приміщень для охорони на випадок захворювання перших осіб держави. Мова йде про накази від Державної служба охорони, МОЗ і зверненні на їх підставі Державного управління справами при президенті.

Мер каже, що попросив президента Володимира Зеленського скасувати ці накази і голова держави погодився.

Нагадаємо, журналісти Bihus.Info повідомили, що мають наказ департаменту охорони здоров'я КМДА про особливі умови лікування VIP-пацієнтів.

У наказі йдеться про особливі умови для пацієнтів, у яких є державна охорона, тобто це топ-чиновники країни. Приймати таких людей нібито можуть 17 лікарень Києва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: