Через коронавірус з Росії не може виїхати скандальна співачка (відео)

марув
фото з відкритих джерел

Виступати в Росії, а на карантин захотіла в Україну. Скандальна співачка Maruv записала гнівне відеозвернення, в якому в нецензурній формі облаяла працівників українського консульства.

Відповідне відео вона опублікувала у соцмережі.


Працівники установи не можуть допомогти Maruv повернутися в Україну.

«Дівчина-оператор просто психована. І вдруге, коли я передзвонюю, щоб отримати інформацію, вона просто скидає. Навіть не беруть слухавку. Не можуть пояснити, що до чого, коли ти говориш, що з об'єктивних причин не могла виїхати раніше і потрапити додому», - поскаржилася співачка, яка постійно їздить до Росії з концертами.

У соцмережах стверджують, що співачка раніше не повернулася в Україну через виступ 24 березня у «VIP-Казіно Сочі», яке належить Роману Баталову, зятю колишнього міністра сільського господарства РФ Олександра Ткачова.

MARUV (справжнє ім'я Ганна Борисівна Корсун, дошлюбне прізвище Попелюх. 22 січня 2019 року, у день жеребкування учасників півфіналів, стало відомо, що Maruv братиме участь у Національному відбору на 64-й пісенний конкурс «Євробачення».

25 лютого Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) та Maruv не дійшли згоди щодо умов договору на участь у конкурсі «Євробачення», тож вона не представляла Україну на конкурсі.

3 жовтня 2019 року MTV Росія висунула Maruv на номінацію «Найкращий артист за версією MTV Росія»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: