Львівська ОДА за тиждень перерахувала інфекційній лікарні 5 мільйонів

швидка
фото ілюстративне

Львівська обласна державна адміністрація перерахувала 5 мільйонів гривень на потреби Львівської обласної інфекційної лікарні.

Про це повідомляє пресцентр Львівської ОДА.

Всього за поточний тиждень з обласного бюджету виділено 284,7 млн гривень.

З цих коштів забезпечено 25, 2 мільйона на фінансування видатків на виплату заробітної плати, енергоносіїв та інших соціальних виплат працівникам обласних бюджетних установ.

Також 221,4 млн грн спрямовано на ремонт та утримання автомобільних доріг, 17,5 млн грн – реалізацію регіональної програми з міжнародного і транскордонного співробітництва та європейської інтеграції, 10 млн грн – програму капітального будівництва, 5 млн грн – Львівській обласній інфекційній лікарні на проведення протиепідемічних заходів, реагування на поширення в області випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, 2,4 млн грн – Центру легеневого здоров'я на придбання цифрових рентген діагностичних систем, 1,9 млн грн. - придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров'я, 1,2 млн грн - фінансову підтримку ТРК „Перший Західний”, 0,1 млн грн -  енергозбереження для населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: