На кордоні фіксують збільшення пасажиропотоку

кордон2

Держприкордонслужба просить подорожуючих з розумінням ставитись до додаткових контрольно-профілактичних заходів.

26 березня співробітники Держприкордонслужби здійснили понад 27 тисяч пропускних операцій, як на в’їзд так і на виїзд. Переважна більшість – понад 18 тисяч пропускних операцій – було здійснено відносно громадян України, які поверталися з-за кордону. У тому числі більше 6,5 тисячі наших співвітчизників прибули в пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС без транспортних засобів, - повідомляють у Держприкордонслужбі.

В цьому напрямку прикордонники разом з органами місцевої влади та ДСНС продовжують роботу щодо забезпечення перевезення таких людей через кордон. Зокрема було здійснено більше 200 виїздів транспортних засобів для перевезення громадян.

За добу на кордоні провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я відносно більш як 20 тисяч осіб.

Через збільшення пасажиропотоку, а також додаткові контрольно-профілактичні заходи, тривалість контрольних процедур дещо зросла.

«Зважайте, що додаткові контрольно-профілактичні заходи проводяться заради безпеки. Прикордонники неухильно виконують постанову Головного санітарного лікаря, громадянам видаються бланки поінформованої згоди, заповнення яких теж потребує додаткового часу. Але це - безальтернативно, бо від цього залежить безпека всього населення України», - зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: