Пухнасті вихованці ЛКП «Лев» шукають дім (фото)

барбі

ЛКП «Лев» шукає дім для безпритульних собак. Усі чотирилапі вакциновані, стерилізовані, вміють дружити та хочуть вчитись. Познайомитись з песиками можна щодня на вул. Промисловій, 56. 

ЛКП «Лев» шукає дім для безпритульних собак. Усі чотирилапі вакциновані, стерилізовані, вміють дружити та хочуть вчитись. Познайомитись з песиками можна щодня на вул. Промисловій, 56.

КУРТ, 7 років. Місце відлову: вул. Горліса-Горського. Великий, добрий, тихий ведмедик. Має кволі задні лапки.

ТРІКСІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Трускавецька. Малесенька і дуже лагідна пташечка. Має надгризене праве вушко.

ФІЯ, 2 роки. Місце відлову: вул. Гордієнка. Жвава, сентиментальна дівчинка. Хвилюється і дуже радіє, коли їй приділяють увагу.

ШЕГГІ, 3 роки. Місце відлову: вул. Озерна. Дуже домашній, гарно себе поводить, "туалетні справи" робить виключно на вулиці.

КОРА, 3 роки. Місце відлову: вул. Петрусенко. Звикла до компанії людини. Вміє знаходити і приносити кинуту їй палицю.

БЕЛЛА, 7 років. Викинута господарем на вул. Липинського. Дуже добра, розумна дівчинка, її хочеться обійняти. Ми розпочали курс лікування.

БАРБІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Окуневського. Щира, відкрита, наївна дитина. Неймовірний живчик і дзвіночок.

КАЙЛО, 3 роки. Місце відлову: вул. Білогорська. Абсолютно домашній хлопчик. Наразі сумує і дивиться на всіх з-під лоба.

БЛЕЙД, 6 років.

Внаслідок травми чи інфекції майже не бачить на обидва ока. Лікарі хотіли прописати йому окуляри, але Блейд відкинув такий варіант, бо носити окуляри — не собаче діло. Не дивлячись на ваду, хлопчик чудово справляється з усім сам: бачить силуєти, запам’ятовує маршрути, гуляє на повідку і все робить дуже охайно. Він здатен жити повноцінним життям, просто потрібна лагідна людина поруч.

ЕЛСІ, 5 років.

Мала новоутворення в молочних пакетах. З дівчатами, на жаль, таке часто трапляється. Завдяки все тим же лікарям, усе гаразд. А про те, що була проблема, нагадує лише поголене місце на лівому боці, яке незабаром заросте. Заросте і забудеться. Елсі чудова дівчинка, і яка вміє залишатися  оптимісткою. В її світі - ніяких сліз, життя чудове, трава зелена, а сонце яскраве.

МАКІ, 6 років.

Жив десь в незадовільних умовах, в наслідок чого має певні проблеми з суглобами і болючі відчуття в лапках. Не довіряв нікому і сам себе не любив. Зараз дуже змінився: пройшов курс лікування, зрозумів, що лапки морозити не варто і почав ночувати в будці (а не принципово на землі, як то було). Вчиться бути відкритим і комунікабельним. Любить різні смаколики. І сонячні промені, бо лапкам краще в теплі.

ТУЗ, 1 рік.

Потрапив у сильце. Міг з легкістю залишитися інвалідом, але наші лікарі врятували лапку. Тепер Туз проходить реабілітацію, бігає, стрибає і робить все від нього залежне, щоб пошкоджена ліва лапа не заіржавіла. А те, що залишився невеличкий шрам - не біда і мало хто помітить, бо ж справжні джентльмени усе одно простягають тільки праву лапу для вітання.

Фото Ірини Шелест та Марти Сірко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: