У Львові затримали зловмисника, причетного до збуту вогнепальної зброї

зброя22

Львів’янина, котрий продав пістолет-кулемет з набоями, викрили співробітники Личаківського відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини за процесуального керівництва львівської місцевої прокуратури №1, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці затримали зловмисника 26 березня близько 19.00  на вулиці Городоцькій у Львові під час збуту пістолет-кулемета іноземного виробництва та набоїв до нього. За продану зброю та боєприпаси він отримав від покупця 28 тисяч гривень.

«Раніше судимого 39-річного львів’янина поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. Зброя та набої вилучені та скеровані для проведення експертного дослідження, також ми встановлюємо їх походження», – повідомив начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

Слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину. Також готується клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: