У Британії аеропорт Бірмінгема тимчасово перебудують у морг

3500
Фото: The Guardian

У аеропорту Бірмінгема встановлюється тимчасовий морг, в якому можна буде розмістити до 12 000 тіл. Це робиться на тлі занепокоєння з приводу різкого зростання смертей від Ковід-19.

Аеропорт розташований поруч із Національним виставковим центром Бірмінгема, який був знятий як місце для тимчасової польової лікарні, повідомляє британське видання The Guardian.

Наразі в ангарі можна буде розмістити 1500 тіл, "але вони розширяться і матимуть більше", згідно зі стратегічною координаційною групою West Midlands та Warwickshire, що складається з поліції, рад та інших відомств.

У Західному Мідленді спостерігається ще одне різке зростання смертності після того, як на початку цього тижня вони стали гарячою точкою передачі вірусу. Також з'ясувалося, що в регіоні були затримки з тестуванням, деякі пацієнти чекали п'ять днів на діагностику.

Коронавірус Великобританії поширюється стрімкими темпами: станом на 29 березня у  Сполученому Королівстві було зафіксовано 19 758 хворих, серед яких померли 1 231 людина. Видужали від вірусу 151 особа.

Хелен Картер, заступник директора з охорони здоров'я Англії Західний Мідлендс, заявила, що високий рівень історичної депривації та куріння в поєднанні з індустріальним минулим регіону може призвести до вищої, ніж звичайної, смертності від коронавірусу.

Картер додала, що країна перебуває на «кривій висхідній ситуації» пандемії, а Західний Мідлендс - на передньому плані наступної хвилі за межами Лондона.

За її словами, після аналізу даних було висунуто низку гіпотез про те, що може сприяти скупченню смертей. «По-перше, не несподівано, що ми спостерігаємо поширення справ по всій країні. Можливо, ми маємо хороші транспортні зв'язки між Лондоном та Вулвергемптоном ... це може бути наслідки депривації - у нас був історично високий рівень куріння та промисловості по всій Чорній країні, і ми знаємо, що в регіоні існує розрив у сфері охорони здоров'я ".

Як повідомляє видання sky.news, У Принца Чарльза тест показав позитивний результат на COVID-19. Наразі спадкоємцю престолу 71 рік.

Натомість, королева знаходиться в доброму здоров’ї і досі дотримується всіх відповідних вказівок після діагнозу сина та спадкоємця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: