Через підпал сухої трави у Львові загорівся газопровід (відео)

2020-03-30 08.02.01 www.facebook.com bcc5bbfde043

Поблизу злітної смуги аеропорту Львів загорівся газопровід середнього тиску.

Причиною став підпал сухої трави і дерев поблизу газопроводу. Вогонь перекинувся на сталевий надземний газопровід, який змогли локалізувати тільки після припинення газопостачання. Про це повідомляють у АТ «Львівгаз».

Повернути газ у труби жителів с. Скнилів планують 30 березня орієнтовно в обід. Для цього ремонтники замінять аварійну ділянку газопроводу.

АТ Львівгаз збирається звернутися до правоохоронних органів для того, щоб знайти винних у підпалі й притягнути до відповідальності.

Як повідомили у ДСНС Львівщини, за минулу добу вогнеборці ліквідовували 136 пожеж сухої трави у всіх районах області окрім Сколівського району. Рятувальники боролись із пожежами сухої трави у: Пустомитівському районі - 29 пожеж; Яворівському районі - 14 пожеж; Бродівському районі - 10 пожеж; Кам'янка-Бузькому районі та Жовківському - 8 пожеж; Городоцькому районі - 7 пожеж; Сокальському, Жидачівському, Дрогобицькому, Радехівському та Золочівському районах - по 6 пожеж; м Львові - 5 пожеж; Мостиському та Миколаївському районах - по 4 пожежі; Буському та Перемишлянському - по 3 пожежі; Старосамбірському, Стрийському районах та м. Червонограді - по 2 пожежі; Самбірському, Турківському районах та в м. Борислав, м. Новий Розділ та сел. Брюховичі Львівської міської ради - по 1 пожежі.

Лише в с. Сокільники Пустомитівського району вогнеборці 7 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави та чагарнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: