Медичні працівники щомісяця будуть отримувати доплату по 10 тисяч, – Садовий

2020-03-30 09.28.57 city-adm.lviv.ua 778ffd59ba7d

Медичні працівники, які працюють і будуть працювати з тими людьми, які мають підозру на коронавірус, отримуватимуть щомісяця доплату по 10 тис грн.

Таке розпорядження мер Львова Андрій Садовий підпише сьогодні. Про це він розповів під час ранкового ефіру на радіо «Люкс ФМ», передає пресслужба мерії Львова.

«Сьогодні я підпишу одне дуже важливе розпорядження: всі лікарі, медсестри, санітари, які працюють і будуть працювати з тими людьми, які мають підозру на коронавірус, вони будуть мати в місяць доплату по 10 тисяч гривень. Це є дуже важливо, тому що вони щодня ризикують. Само собою, що ми ці кошти заберемо від тих наших працівників у місті, які зараз працюють віддалено, тобто ми не будемо нараховувати премій, за винятком тих людей, які працюють і забезпечують життєдіяльність міста, роботу штабу.

І звичайно, ті люди, що працюють в комунальній сфері, вони також ризикують в певній мірі, тому в них також будуть дуже серйозні надбавки до зарплати. Зараз над підготовкою проекту такого розпорядження працює моя заступниця пані Ірина Маруняк», — сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: