Сивохо звільнили з посади радника секретаря РНБО

сивохо

Сергія Сивохо звільнили з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони, на якій він перебував на громадських засадах.

Про це йдеться у відповіді апарату РНБО на запит «Детектор медіа».

«Станом на 24 березня ц.р. (дата, коли надіслали запит, – ред.) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах".

Причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Водночас там поінформували, що також звільнений з посади радника секретаря РНБО на громадських засадах нардеп від «Слуги народу» Максим Ткаченко.

«Станом на 24 березня ц.р. (дата надіслання запиту, – ДМ) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах», – йдеться в повідомленні.

Причини звільнення в Апараті РНБО не уточнили.

Сергій Сивохо – український актор, телеведучий, гуморист, тренер  шоу «Ліга Сміха», грав у КВН. На позачергових парламентських виборах балотувався по 49-му одномандатному округу — це Костянтинівка, Дружківка, Костянтинівський та Червоноармійський райони Донецької області, проте до Верховної Ради не пройшов.

Максим Ткаченко був директором і співвласником ТОВ «Квартал-концерт» з групи «Квартал» і театрально-концертного агентства ТОВ «Нью Фрідом», до 2014 року керував компанією «Мастер-шоу» в Луганську, яка займалась організацією концертів та гастролів зірок естради; екскерівник компанії «Квартал-концерт». Він закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, а також Луганський національний університет Тараса Шевченка. На позачергових парламентських виборах 2019 року Максим Ткаченко пройшов до Верховної Ради за списками «Слуги народу».

Нагадаємо, 21 жовтні 2019 року український актор, телеведучий та гуморист Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

23 жовтня стала відомо, що народний депутат від «Слуги народу» Максим Ткаченко став радником секретаря Ради національної безпеки і України на громадських засадах з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Зазначимо, на початку березня 2020 року радник секретаря РНБО Сергій Сивохо в ефірі телеканалу «Наш» назвав події на Донбасі – «внутрішнім конфліктом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: