Зіркові рецепти: що готують і їдять «селебрітіз» під час карантину (відео)

полякова
фото з відкритих джерел

Карантин відкриває нові можливості. Для всіх. Навіть для тих, кому це раніше не було цікаво і потрібно.

Зокрема ізоляція зацікавила багатьох зірок кулінарією. Заборона на відвідування ресторанів, кав’ярень та барів змусила їх повправлятись у майстерності готування у своїх домівках разом з рідними.

ІА «Дивись.info» зробила підбірку рецептів і відео, за якими готують селебретіс, аби і ви посмакували зірковою піцою чи борщем.

Поп-співачка Оля Полякова регулярно почала вести відеоблоги на карантині. В своїх роликах завжди все робить разом із двома донечками. Цього разу вона запропонувала приготувати кекси.

Для приготування потрібно наступні інгредієнти:

  • 5 яєць
  • 150 грамів цукру
  • 200 грамів борошна
  • 1 склянка «Несквіку»
  • 50 грамів масла, форми для випікання кексів.

Послідовність приготування дивіться у відео.

Зіркова пара Настя Каменських і Потап теж зайвий раз намагаються не виходити на вулицю і готують вдома. Співачка виклала відео свого розпорядку дня, зокрема розповіла, як приготувати сніданок, обід і вечерю з користю для здоров’я.

На обід Настя готувала стейки з телятини, коричневий рис і зелений салат з болгарським перцем.

Телятину розділити на 3 частини. Кожен шматок обсмажити на пательні з двох боків по 1 хвилині. Опісля поставити у духовку на 25 хвилин на 150 градусів.

Рис відварити, як зазвичай.

Для салату взяти руколу, 1 болгарський перець і кукурудзу. Перець і зелень порізати невеликими шматочками. Все добре вимішати і заправити оливковою олією, сіль-перець за смаком.

У приготуванні обід дуже простий, вартість його становить приблизно 250-300 гривень.

Співак Олександр Пономарьов, який почав готувати задовго до карантину, полюбляє традиційні українські страви.

Колись з 2005 по 2007 рік на одному з телеканалів він вів кулінарну передачу «Смачна країна» і зібрав більше 20 рецептів борщу. В інстаграмі він виклав фото, на якому якраз видно, що готує саме український борщ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Пономарьов Олександр (@ponomaryovoleksandr)

Телеведучий Юрій Горбунов також вирішив не відставати від інших своїх колег і приготувати вдома кабачкові млинці. Точним рецептом не поділився, але з фотографії зрозуміло, що готувати їх потрібно приблизно як деруни. Трохи кабачків, яйця, борошно, соняшникова олія і пательня.

«Карантинні будні!!готуємо млинці з кабачків!!За кермом-тато!!Якість гарантована!!» - написав Горбунов.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

Якщо ви думаєте, що цими днями готують лише українські зірки, то помиляєтеся. Голлівудські красуні теж земні і їм треба їсти. Наталі Портман поділилась рецептом веганської страви для всіх поціновувачів такої їжі.

Це типовий ізраїльський сніданок за рецептом мами. Наталі визнає, що він може здатися складним, але стверджує, що в рецепті просто досить багато нарізки, перемішування і змішування.

Для приготування потрібні: нут, помідори, огріки, часник, лимон, багет, оливкова олія, зелень, спеції.

Нут

На середньому вогні розігріти сковорідку, додати олію авокадо і 2 свіжих очищених зубчика часнику, сіль, одну коробку цілих очищених помідорів і миску попередньо звареного нуту. Додати кмин і сіль за смаком.

Для салату дрібно порізати помідори черрі, огірки і петрушку; заправити лимонним соком, оливковою олією і сіллю за смаком.

Хліб

Нарізати половину багета уздовж, окропити оливковою олією і посипати сіллю, поставити в розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 10 хвилин, щоби хліб підсмажився до золотисто-коричневого кольору.

Хумус

У блендер додати півсклянки попередньо відвареного нуту, один зубчик часнику (очищений), сік одного лимона, 4 столові ложки води, 1 чайну ложку солі. Подрібнити суміш до стану однорідної маси.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Natalie Portman (@natalieportman)


До зірок шоубізу доєднались також і спортсмени. А футболісти запустили кулінарний челендж.

Гравець збірної України та донецького «Шахтаря» Євген Коноплянка підтримав флешмоб «Залишайся вдома: сам собі шеф» і приготував овочевий рис.

«Всі інгредієнти я різав пів дня. Зараз ми будемо пробувати приготувати рис овочевий і зрозуміємо, наскільки це небезпечно. Я спробую першим. Різотто має бути схожим на венігрет?» - пожартував він

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Yevhen Konoplyanka 👦🏻⚽️🏆 (@konoplyanka.official)

Підтримав челендж ще один український футболіст-збірник Руслан Малиновський, який зараз є гравцем італійської команди «Аталанта» з міста Бергамо (де, зауважимо, найкритичніша ситуація з захворюванням на коронавірусну інфекцію). Він приготував млинці, які будуть не лише смачні, а й корисні під час карантину.

Для приготування треба соєве молоко, 4 яйця, замість цукру – кленовий сироп і борошно. Яйця збити з цукром, додати соєвого молока і борошна. Все ще раз перемішати міксером. Випікати на пательні для млинців, попередньо змастивши її невеликою кількістю оливкової олії.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Руслан Малиновский (@malinovskyi_18)


Про пропорції борошна і молока у відео не йдеться, тому, якщо бажаєте детальніший рецепт, пошукайте інший рецепт млинців. Вони вже будуть не такі зіркові, але, напевне, теж смачні.

Нашим читачам ми також пропонуємо надсилати свої рецепти приготування корисної і смачної їжі на адресу [email protected] з позначкою «Рецепти під час карантину».

Найкращі з них ми обов’язково опублікуємо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: