Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають дім (фото)

попелюшка1

Зворушлива, маленька Попелюшка. Скромна, ввічлива і вихована, хоч ніхто ніколи її не виховував і про неї не піклувався.

Спокійна, виважена і зовсім не нав’язлива. Дуже мило радіє хвостиком, коли хтось до неї підходить і розмовляє з нею. Тішиться навіть маленьким проявам добра, по-дитячому прив’язується, як тільки її пригорнеш. Хочеться для неї кращої долі, ніж та, яку можна мати, живучи на вулиці.

Молоденька, приязна і відкрита до всіх дівчинка Лана. Непосидюча, жвава, весела собачка. За коротку прогулянку встигає все: підстрибуючи, обійняти всіх дорогих їй людей, пожонглювати шишками, пробігти кілька кіл і навіть не захекатися. Біля неї не сумно. А в її компанії не самотньо. Вона справді неймовірно доброзичлива дівчинка, яка приносить з собою сонечко і хороший настрій.

Маріус - якийсь неземний, аристократичний хлопчик з найяснішим на світі поглядом. Витончений, грайливий і завжди позитивно налаштований. Гуляючи з ним, і сам випрямляєш спину і розправляєш плечі, бо ж поруч такий елегантний друг. Добрий, слухняний і дивовижно весняний собака. На  вулиці не виживе, буде там білою вороною. Йому потрібен дім, де живуть привітні люди.

Надзвичайно вродливий чорний тюльпан Річ. У нього в роду однозначно були мисливці. У вольєрі — хлопчик-скромнюлька, а поза вольєром перетворюється на безкомпромісного детектива: все обнюхує, збирає докази, розробляє гіпотези і з усіх сил хоче знайти зловмисника. Веселий, потішний хлопчик. Готовий вчитися і бути слухняним, лиш би хтось в нього повірив і дав йому шанс.

Фото Ірини Шелест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: