Майстри львівського транспорту просять протестувати їх на COVID-19, – депутат

IMG_5921
Фото ілюстративне. З архіву

Майстри транспортної галузі Львова: слюсарі, ремонтники й інші працівники - просять провести для них експрес-тестування на коронавірус, адже працюють з транспортом після його експлуатації водіями та пасажирами.

Майстри транспортної галузі Львова – слюсарі, ремонтники й інші працівники - просять провести для них експрес-тестування на коронавірус, адже працюють з транспортом після його експлуатації водіями та пасажирами.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич в коментарі ІА Дивись.інфо.

За словами депутата, працівники транспортної галузі побоюються за здоров'я членів своїх родин, адже працюють з авто- та електротранспортом після експлуатації пасажирами та водіями.

Зазначимо, у вівторок, 31 березня, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про два позитивні результати експрес-тесту на коронавірус у водіїв львівських маршрутних таксі. Зазначимо також, що йдеться поки що тільки про підозру на COVID-19. Результат має підтвердити або спростувати лабораторний аналіз. Крім того, у понеділок, 30 березня, стало відомо про позитивний результат експрес-тесту на коронавірус у водійки трамваю. Однак симптомів хвороби вона не має. Результати скерували на подальше дослідження.

«Пандемія лякає працівників: вони так само контактують з транспортом, тому переймаються за здоров'я своїх родин», – зазначає Зінкевич.

Також депутат додав, що у вівторок, 31 березня, спілкувався з очільницею міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції Галиною Слічною про надання персоналу такої можливості. За словами Ігоря Зінкевича, Галина Слічна схвально поставилася до такої ініціативи та пообіцяла, що відповідні дослідження будуть проведені. Однак спершу тестуватимуть тих, хто належав до контактної групи ймовірно хворих на коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: