На Львівщині двоє осіб порушили самоізоляцію

самоізоляція
фото ілюстративне

У вівторок, 31 березня, правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення щодо двох громадян, котрі залишили визначене місце перебування під час самоізоляції.

Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Львівщини.

«Повертаючись з-за кордону, громадяни дають письмові зобов’язання про те, що дотримуватимуться правил карантину та перебуватимуть чотирнадцять діб у самоізоляції. В такому зобов’язанні вони вказують адресу, за якою проживатимуть у цей період і поліцейські проводять спеціальні рейди, під час яких перевіряють як ці громадяни дотримуються умов самоізоляції, виявляють порушників та притягують їх до адміністративної відповідальності», - розповідає начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Так, сьогодні, 31 березня, дільничні офіцери поліції Пустомитівського та Дрогобицького відділів поліції під час перевірки виявили відсутність за адресами перебування у самоізоляції двох громадян – 40-річного мешканця одного з сіл Пустомитівського району та жителя Дрогобича віком 39 років. Обидва нещодавно повернулись з-за кордону та дали письмове зобов’язання щодо виконання правил карантину, передбачених вимогами постанови Головного санітарного лікаря України МОЗ від від 21.03 2020 року та Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Щодо громадян правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян (від 17000 до 34000 тис.грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: