На Львівщині потяг збив чоловіка

91205086_4171753156198391_4128716550855196672_o

Чоловік, особу якого встановлюють правоохоронці, перебуває у реанімації. Відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні, 31 березня, близько 1.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового по станції про те, що у селі Муроване Пустомитівського району неподалік залізничної колії був виявлений чоловік з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік був травмований внаслідок наїзду товарного потяга. Медики діагностували у нього, зокрема, політравму, переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.273 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Санкція статті передбачає покарання - виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Також правоохоронці встановлюють особу травмованого. Його прикмети – вік приблизно 60 років, сиве волосся, коротка борода. Усіх, хто може допомогти встановити госпіталізованого, прохання зголоситись на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: