У Львові оштрафували одного з керівників ринку через недотримання карантину

штраф

Під час перевірки дільничні офіцери поліції виявили у роботі підприємства порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

31 березня, під час моніторингу соціальних мереж, правоохоронці виявили повідомлення про порушення правил карантину в роботі одного з львівських ринків, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час перевірки інформації, викладеної у повідомленні, дільничні офіцери поліції Франківського відділу поліції виявили факт перевищення допустимої кількості громадян, які можуть одночасно перебувати на території ринку та склали на заступника керівника підприємства протокол про адміністративне правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Львівщини вкотре закликає керівників підприємств, установ та закладів неухильно дотримуватись правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19». Також закликаємо громадян повідомляти про виявлені порушення на оперативну лінію 102 – реакція правоохоронців буде негайною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: